Up 2 Date

Ariana Grande met overlevenden van aanslag Manchester op het podium

  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande met overlevenden van aanslag Manchester op het podium

Ariana Grande staat komende zondag op het podium met enkele overlevenden van de aanslag in Manchester. Leerlingen van een lokale middelbare school die bij het verstoorde concert waren, gaan samen met de zangeres zingen.

Zelfmoordaanslag

Het Britse Manchester werd vorige week opgeschrikt door een zelfmoordaanslag aan het eind van een Ariana Grande concert. Door de explosie kwamen 22 mensen om het leven en raakten er tientallen gewond.

Eerbetoon

De 24 scholieren van het Parrs Wood High School koor zijn uitgekozen, nadat zij een cover opnamen van Ariana's My Everything als eerbetoon voor de slachtoffers.

Benefiet

Komende zondag vind het benefietconcert One Love Manchester plaats dat Ariana al gauw na de gebeurtenis had aangekondigd. Daar wordt ze bijgestaan door andere sterren als Justin Bieber, Usher, Pharrell en Katy Perry. De opbrengsten van het event gaan rechtstreeks naar het We Love Manchester-noodfonds. Het concert wordt live op BBC uitgezonden.

Het onderzoek naar de aanslag is nog steeds in volle gang. Op dit moment zitten er ongeveer duizend rechercheurs op de zaak.

Ster advertentie
Ster advertentie