Up 2 Date

De Rich Kids of London geven presentatrice Lauren kijkje in hun extreem luxe leven

  1. Newschevron right
  2. De Rich Kids of London geven presentatrice Lauren kijkje in hun extreem luxe leven

Ze zijn jong, miljonair en leven een droomleven. Tenminste, zo ziet het eruit als we de Instagramfoto's van de Rich Kids of London mogen geloven. Presentatrice Lauren zoekt een aantal van hen op in Londen voor haar nieuwe programma Lauren! en het geld. In dit programma zoekt ze uit waarom de jonge miljonairs het zo belangrijk vinden om hun luxe leven op social media te delen.

{facebookvideo https://www.facebook.com/NPO3/videos/2004810049536282/ }

Rich Kids of London

The Rich Kids of London is een Instagramaccount waar verschillende rijke jongeren hun extravagante leven laten zien. En dat ziet er ongeveer als volgt uit:Werk en feest

Lauren volgt onder andere de 22-jarige ondernemer Evan Luthra. Hij heeft op jonge leeftijd al een behoorlijk vermogen opgebouwd dankzij investeringen in verschillende apps. Door zijn succes wordt hij nu overal ter wereld als spreker uitgenodigd. In zijn privéjet reist hij de wereld rond, terwijl hij ondertussen een balans zoekt tussen werken en feesten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Te druk met Instagram

Terwijl Lauren met deze rich kids chillt in luxe hotelkamers, dure champagne drinkt op extravagante feesten en rijdt in dure auto's, komt ze erachter dat deze jongeren helemaal niet zo genieten van hun droomleven. Ze zijn namelijk veel te druk bezig met hun telefoon. Ze leggen alles vast en willen constant hun volgers laten zien hoe leuk ze het wel niet hebben. Evan herkent dit en legt uit waarom:

"Daar gaat hem om. Iedereen wil beroemd zijn op Instagram. Instagram is belangrijker dan hun echte leven. Ze genieten niet van dit moment met hun vrienden, champagne, wodka. Ze laten liever aan iedereen zien dat ze hier zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie