Up 2 Date

TikTokker Mahek Bukhari en haar moeder krijgen levenslang voor moord

foto: Instagram: @Maybvlogs
  1. Newschevron right
  2. TikTokker Mahek Bukhari en haar moeder krijgen levenslang voor moord

Mahek Bukhari (24) is een TikTok influencer uit Engeland, die samen met haar moeder (46) schuldig is verklaard voor de moord op twee 21-jarige mannen: Saqib Hussain en Hashim Ijazuddin. De Tiktokker werd veroordeeld tot 31 jaar en acht maanden cel. Haar moeder werd veroordeeld tot 26 jaar en negen maanden.

Affaire

Ansreen Bukhari, Mahek's moeder, had een affaire met Saqib Hussain en hij dreigde haar hiervoor te exposen. Hussain zei dat hij beelden van haar had en dat hij die zou verspreiden. Vervolgens lokten moeder en dochter Hussain naar een parkeerplaats, door hem te beloven dat ze de jongeman zijn 3000 pond terug zouden betalen, die hij uitgegeven zou hebben aan hun affaire.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Achtervolging

Toen Hussain en Iljazuddin aankwamen, stond een groep gemaskerde mensen in opdracht van de Bukhari's ze op te wachten. Een achtervolging volgde die eindigde toen de auto van de twee mannen crashte tegen een boom en er een vlammenzee ontstond.

foto: Instagram: @maybvlogs

Smakeloze bekendheid

De rechter noemde Mahek "volledig geobsedeerd met zichzelf door haar smakeloze bekendheid als influencer" en zei dat haar vertekende waarden ervoor zorgden dat ze geen enkel benul heeft van de impact van haar acties op anderen. Tegen haar moeder zei hij: "Jij bent de volwassene in deze groep en jij had je als een volwassene moeten gedragen. Daarentegen liet je toe dat je angst om vernederd te worden je van alle ratio ontnam."

Bivakmutsen

Bij het bewijs hoorde een opname van een telefoontje naar de politie dat de slachtoffers maakte vlak voordat ze om het leven kwamen. "Ik wordt achtervolgd door mannen met bivakmutsen op... ze proberen me van de weg te rammen", klonk de stem van Hussain. Het telefoontje werd vervolgens abrupt beëindigd. De rechter noemde het "één van de meest ontroerende en verontrustende bewijsstukken die ooit in een rechtszaal werd gehoord".

Ster advertentie
Ster advertentie