Up 2 Date

BIZAR: Lerares knipt haar van leerling kort

foto: facebook/ChristinaFanABC30
  1. Newschevron right
  2. BIZAR: Lerares knipt haar van leerling kort

Afgelopen week verscheen een video op Reddit waarin de 52-jarige natuurkundelerares het haar afknipt van een leerling. Dat doet de vrouw terwijl ze een vreemde versie van het Amerikaanse volkslied zingt. Daarna dreigt ze nog het haar van een andere leerling te knippen. Misschien dat er nog kappers zijn die het met lerares Margaret Gieszinger aandurven, maar bij de University Preparatory High School in Californië hoeven ze haar niet meer terug te zien als docent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontslagen

Margaret Gieszinger zou al twee keer eerder gekke dingen gedaan hebben waardoor ze geschorst is. Haar man en een paar leerlingen ABC News zeggen zich niet in dat beeld te herkennen, maar weten ook niet wat haar bezielde. Een aantal studenten is juist positief over Margaret: "Ze is een liefdevolle vrouw die normaal altijd lacht en grapjes maakt." Of ze nu liefdevol is of niet, Margaret Gieszinger hoeft in ieder geval niet meer terug te komen. De school heeft haar ontslagen en de plaatselijke onderwijsraad laat weten dat Gieszinger "niet terug zal keren voor de klas", omdat ze de veiligheid van hun studenten zeer serieus zouden nemen.

Gevangenisstraf

Margaret Gieszinger werd kort nadat de video viraal ging gearresteerd en moest voor de rechter verschijnen. De vrouw pleitte in de rechtbank onschuldig tegen de zes aanklachten van het openbaar ministerie, waaronder mishandeling en wreedheid tegen kinderen. Mocht ze schuldig worden bevonden, dan hangt Margaret een gevangenisstraf boven het hoofd die kan oplopen tot 3,5 jaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie