Up 2 Date

In Nederland kun je ook genieten van Black Friday

  1. Newschevron right
  2. In Nederland kun je ook genieten van Black Friday

Black Friday, ook wel Zwarte Vrijdag, is dé dag waarop winkels flinke kortingen aanbieden. Zo wordt die éne gadget die het hele jaar al op je verlanglijstje staat of een cadeautje voor de feestdagen een stuk goedkoper. De traditie die is overgewaaid vanuit Amerika, vindt elk jaar plaats op de vrijdag na Thanksgiving en de laatste jaren doen ook Nederlandse winkels eraan mee.

Shoppings

Volgens blogger Joyce Sandee kun je voor tot 70 procent korting merkkleding of andere leuke apparaten kopen, vertelt ze aan AD.nl. "Je blijft als eerste op de hoogte van aanbiedingen van je favoriete producten als je inschrijft voor de nieuwsbrief van een winkel of het merk zelf", zegt blogger Janske. Op sites als Black Friday Nederland kun je zien waar je kan genieten van kortingen.

Vier dagen

De dag na Thanksgiving zijn de meeste inwoners in de VS vrij en grijpen ze de kans om alvast inkopen te doen voor de feestdagen. Winkelcentra zien zwart van de winkelende mensen en vandaar ook de naam Black Friday. De hoge kortingen lopen in Nederland vaak door in het weekend tot en met de maandag erop, Cyber Maandag.

Emo

In de VS lopen de emoties hoog op tijdens Black Friday. Dit soort scenario's zoals in de compilatie hieronder zijn daarom ook niet vreemd. Of dat in Nederland zo ver komt, is nog de vraag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie