Up 2 Date

Wilders zou best met een moslima kunnen daten

  1. Newschevron right
  2. Wilders zou best met een moslima kunnen daten

In de nieuwste Playboy-editie staat een interview met iemand die je niet zo snel verwacht van het erotisch getinte blad. Geert Wilders krijgt vragen voorgeschoteld die een ander licht op de beruchte policitus doet schijnen. Zo wordt hem gevraagd of hij op een moslima zou kunnen vallen. Zijn antwoord: "Waarom niet? Ik heb geen hekel aan moslims. Ik heb een probleem met de islam. Maar ik denk dat een relatie met een moslima die veel waarde hecht aan haar geloof een moeizame zou zijn."

house of cards fan

House of Cards en Homeland blijken de favoriete series van Wilders te zijn. Maar liever gaat hij naar de bioscoop. Hateful Eight van Tarantino is de laatste film die hij heeft gezien. Naar de bioscoop gaan is alleen een iets grotere onderneming dan voor de meesten van ons.

"Dan moet er een enorm draaiboek worden doorgenomen en moeten er een hoop mensen in stelling worden gebracht. Ik kom de zaal pas binnen wanneer het licht al uit is en ik moet weg zijn voordat het weer aan gaat, afijn, een hoop gedoe, maar zo nu en dan, heel zelden hoor, doe ik dat."

Ster advertentie
Ster advertentie