Up 2 Date

Word baas voor een dag bij kinderzender NPO Zapp!

  1. Newschevron right
  2. Word baas voor een dag bij kinderzender NPO Zapp!

Baas voor een dag bij kinderzender NPO Zapp? Klinkt goed toch? Dat kan! Ze zijn op zoek naar kids (8-12 jaar) die het leuk vinden om een keer Zapp-baas te worden. Vanaf vrijdag 1 juli tot en met maandag 8 augustus kunnen kinderen hun motivatievlogs- en filmpjes opsturen via Zapp.nl.

Zo ziet je dag eruit

Als de jongste baas van Zapp ever, moet je op woensdag 31 augustus in ieder geval op tijd verschijnen in Hilversum voor de vergadering. Daarna bezoekt de winnaar een live opname van het NOS Jeugdjournaal, maar hij of zij gaat ook lunchen met verschillende Zapp-sterren.

Natuurlijk moet ook bepaald worden wat er van 06.30 tot 18.00 uur uitgezonden wordt. Kies je als Zapp-baas voor een SpangaS marathon of ga je toch voor meer variatie met bijvoorbeeld Checkpoint, het Klokhuis en het Jeugdjournaal? Daarnaast moet je de laatste kijkcijfers in de gaten houden en nog even de pitch van een nieuw programma checken.

Toffe jury!

Alle inzendingen worden beoordeeld door deze toffe jury: Fernando Halman (FunX-dj & stem van Zapp), Suzanne Kunzeler (netmanager NPO Zapp), Shula Rijxman (raad van bestuur NPO) en Jochem Nühn (chef Zapp Weekjournaal). Serious business dus!

Meedoen kan via deze link!

Ster advertentie
Ster advertentie