Up 2 Date

Nick Gordon, ex van Bobbi Brown, dood door overdosis

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Nick Gordon, ex van Bobbi Brown, dood door overdosis

Nick Gordon, de ex van Bobbi Brown (dochter van Whitney Houston) is overleden aan een overdosis drugs. Hij was pas 30 jaar oud.

hartstilstanden

Volgens The Daily Mail kreeg Gordon tijdens oud en nieuw meerdere hartstilstanden waarvoor hij naar een ziekenhuis in Florida werd gebracht. Artsen konden hem niet meer reanimeren; op 1 januari 2020 werd hij dood verklaard.

'alleen maar huilen'

De broer van Nick, Junior Walker, reageerde op Facebook uitgebreid op de dood van Nick. Zo liet hij weten dat hij "Alleen maar kan huilen", en plaatste hij een aantal foto's met hem op zijn pagina.

"Ik hou zoveel van jou, grote broer. Ik hoop dat je me hoorde praten toen ik aan jouw bed zat. Je bent bij me en dat kan ik voelen", schreef hij vandaag bij de foto's.

"Het nieuwe jaar had niet zo hoeven starten. Je had me net verteld dat je me écht moest zien voor het nieuwe jaar. Ik voel me gezegend dat ik je afgelopen nacht nog gesproken heb. Je zal voor altijd mijn beste vriend zijn. Niemand kan ooit jouw plaats innemen."

als wees bij whitney

Toen Nick 12 jaar oud was nam Whitney Houston hem als wees in huis. Ze voedde Nick samen met haar dochter Bobbi op. Nick had een enorme tatoeage van Whitney Houston op zijn arm en noemde haar 'Mam', ook al had Whitney hem nooit officieel geadopteerd. Toen Whitney Houston in 2012 overleed (ze verdronk in bad na cocaïne en medicijngebruik), maakten Nick en Bobbi bekend dat zij een relatie hadden.

bobbi overleden

Ook Bobbi werd vijf jaar later buiten bewustzijn in een bad gevonden. Ze lag zes maanden in coma, maar overleed uiteindelijk op 22-jarige leeftijd aan de gevolgen. Het is nooit bekendgemaakt wat de echte doodsoorzaak was, maar uit autopsie bleek dat ze morfine, cocaïne, alcohol en medicijnen in haar lijf had toen ze in bad gevonden werd.

Er is nooit bewezen of haar dood een ongeluk was, of ze bewust zelfmoord wilde plegen of dat ze vergiftigd is.

nick voor de rechter

De familie van Whitney en Bobbi hebben Nick altijd de schuld gegeven van de dood van Bobbi. Ze sleepten hem zelfs voor de rechter, omdat ze hem beschuldigden van het geven van een giftige cocktail van drugs. Ook verdachten ze hem ervan dat hij Bobbi in de badkuip zou hebben gelegd. Hij werd door de jury verantwoordelijk gehouden voor die rol bij haar dood en moest 36 miljoen dollar aan Bobby Brown (de vader van Bobbi en ex-man van Whitney) betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie