Up 2 Date

Deze natural hair-portretten zijn gemaakt vanuit een garage en gaan viral

foto: Instagram CreativeSoul Photography
  1. Newschevron right
  2. Deze natural hair-portretten zijn gemaakt vanuit een garage en gaan viral

Het gebeurt zelden, of eigenlijk nooit, dat je de verschillende types kroeshaar op deze manier geportretteerd ziet. In Barok. Een stijl die ontstond aan het eind van de 16e eeuw in Italië en niet veel later ook populair werd in de rest van het Westen.

afro art

Anno 2017 heeft het power couple achter CreativeSoul Photography, Regis en Kahran, deze zogeheten Afro Art gecreëerd in hun eigen garage. Het doel: door middel van jonge meiden de schoonheid van kroeshaar laten zien en anderen inspireren om zich vooral niet te schamen hiervoor.

OMG!

De foto's zijn niet onopgemerkt gebleven en zelfs viral gegaan. Celebs als Morris Chestnut, Common en Tia Mowry hebben een handje daarbij geholpen. Dat had het duo van CreativeSoul niet zien aankomen.

Op hun Instagram laten de twee weten dat ze enorm dankbaar zijn voor alle aandacht en liefde die dit project krijgt.

“Ik kan niet eens beschrijven hoeveel OMG-momentjes we deze week hebben gehad. Deze week is zeker weten een game changer voor ons bedrijfje.”

Maar goed ook, want ooit werden Regis en Kahran nog voor gek verklaard dat ze hun stabiele baan opgaven voor deze ‘hobby’. Daarnaast kreeg het koppel regelmatig te horen dat deze portretten toch niet echt in de smaak zouden vallen bij de mainstream modebladen voor kinderen.

stapje verder

Team husband & wife, die gespecialiseerd zijn in lifestyle en kinderfotografie, kunnen hun geluk niet op en gaan verder met dit project.

“Onze meiden verdienen het om gewaardeerd te worden en hoeven hun natural beauty absoluut niet te verstoppen.”

Ster advertentie
Ster advertentie