Up 2 Date

Laatste beelden van Orlando Boldewijn getoond bij Opsporing Verzocht

  1. Newschevron right
  2. Laatste beelden van Orlando Boldewijn getoond bij Opsporing Verzocht

Het nieuws van Orlando Boldewijns dood sloeg bij velen in als een bom. Maandagavond 26 februari werd zijn lichaam gevonden in het Böttgerwater in Ypenburg, maar wat er met hem is gebeurd, is nog altijd onduidelijk. Gisteravond werd bij Opsporing Verzocht de zaak van Orlando behandeld en waren zijn laatste bekende beelden te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Laatste beelden

Orlando had de avond van zijn verdwijning twee dates. Zijn eerste date was in Schiedam en daarna vertrok hij naar Den Haag voor de tweede date. Op de laatste beelden is te zien hoe hij een broodje koopt voordat hij op de metro stapt. Vanuit daar is hij vertrokken naar Den Haag.

vissers

De politie is nog volop op zoek naar mensen die Orlando die zondagavond hebben gezien. Ook is de politie op zoek naar vissers die dezelfde avond aan het Böttgerwater zaten. Het Ypenburgse water is het hele jaar een populaire plek voor vissers en volgens getuigen waren er ook op die avond vissers aanwezig.

geldinzameling

Familie en vrienden van Orlando hebben de afgelopen week vooral aandacht besteed aan het ophalen van geld voor zijn uitvaart. Ze willen hem de beste uitvaart ooit bezorgen en hebben bijna 40.000 euro op kunnen halen. De geld dat niet besteed wordt aan Orlando's uitvaart, wordt gedoneerd aan een goed doel.

Ster advertentie
Ster advertentie