Up 2 Date

Topgolfer Tiger Woods uit autowrak bevrijd na ernstig auto-ongeluk

foto: EPAfoto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Topgolfer Tiger Woods uit autowrak bevrijd na ernstig auto-ongeluk

De Amerikaanse topgolfer Tiger Woods heeft dinsdag zware verwondingen opgelopen na een ernstig auto-ongeluk in Californië. Woods moest door de brandweer uit zijn auto worden gehaald en werd daarna meteen overgebracht naar het ziekenhuis.

Over de kop

Bij het ongeluk was niemand anders behalve de topgolfer betrokken. Volgens de autoriteiten van het district Los Angeles droeg Woods een gordel en zijn er "geen aanwijzingen dat hij onder invloed was, maar wel dat Woods sneller reed dan toegelaten".

Op video's is te zien hoe zijn SUV compleet verwoest is, nadat hij dinsdag de rand van de weg zou hebben aangetikt en daarna een boom hebben geraakt. Hierna vloog hij uiteindelijk meerdere keren over de kop. Daarbij raakte hij ernstig gewond aan zijn benen. De CNN meldde later dat Woods buiten levensgevaar is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Herstellende

Volgens de politieagenten die ter plaatse waren, was Woods bij bewustzijn en aanspreekbaar toen zij aankwamen. Nadat hij uit het wrak werd bevrijd door brandweerlieden, werd hij meteen afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar is hij inmiddels behandeld aan zijn verwondingen. In een statement op zijn Twitteraccount staat dat Woods "aanspreekbaar en herstellende is in zijn ziekenhuiskamer".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie