Up 2 Date

Hondje alsnog overleden na fatale steekpartij in Den Bosch

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Hondje alsnog overleden na fatale steekpartij in Den Bosch

Het hondje dat afgelopen weekend ernstig werd toegetakeld tijdens het fatale steekincident in Den Bosch, dat werd gelivestreamd, is alsnog overleden. Dat liet de familie van de 20-jarige doodgestoken vrouw weten op Facebook.

Acht keer gestoken

Bij het steekincident dat afgelopen zaterdagavond plaatsvond werd niet alleen een 20-jarige vrouw doodgestoken door haar zus, maar ook de hond die aanwezig was in hun huis. De foxterriër werd acht keer gestoken en werd met spoed naar een dierenziekenhuis in Waalwijk overgebracht. Naar omstandigheden leek het goed te gaan met het dier, maar gisteren bleek toch dat het dier is overleden aan zijn verwondingen.

Steekpartij live op Instagram

De fatale steekpartij in Den Bosch was live te zien op Instagram. De verdachte is een halfzus van het slachtoffer waarmee ze samen woonde in een woning aan de Slagersdreef. Nadat het slachtoffer verwond werd, vluchtte ze naar de buren waar ze even later overleed aan haar verwondingen. De verdachte bleef achter in het huis en kon meteen worden aangehouden. Ook is ze opgenomen op de psychiatrische afdeling van de gevangenis. De politie roept mensen op om de heftige beelden niet meer te delen.

Ster advertentie
Ster advertentie