Up 2 Date

Fatale steekpartij in Den Bosch werd gelivestreamd

foto: ANPfoto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Fatale steekpartij in Den Bosch werd gelivestreamd

Een steekpartij in Den Bosch waarbij zaterdagavond een twintigjarige vrouw om het leven is gekomen, was live te zien op Instagram. De politie roept op om de 'zeer heftige beelden' niet meer te delen.

Halfzus

De verdachte is een halfzus van het slachtoffer. De twee woonden samen in een woning aan de Slagersdreef. De verdachte was nog aanwezig in de woning en kon daarom gelijk worden aangehouden. Het slachtoffer vluchtte na de steekpartij naar het huis van de buren. Daar overleed ze aan haar verwondingen. Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor de fatale steekpartij.

Hond toegetakeld

Niet alleen de twintigjarige vrouw, maar ook een hond werd flink toegetakeld. Het dier werd met spoed naar een dierenziekenhuis in Waalwijk overgebracht. De dierenambulance vertelt aan Omroep Brabant dat de foxterriër acht keer is gestoken. Naar omstandigheden gaat het gelukkig goed met het dier.

Beelden

Aan de regionale nieuwszender vertelt een politiewoordvoerder dat het erop lijkt dat de beelden door de verdachte zijn gedeeld. Het is nog onduidelijk of zij de beelden ook zelf heeft gemaakt. Er wordt opgeroepen om de beelden niet meer te delen. "Wat zou jij ervan vinden als dit jouw zus of vriendin was?", zegt de politie hierover.

Ster advertentie
Ster advertentie