Up 2 Date

Justin Bieber gaat trouwen met Hailey Baldwin

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber gaat trouwen met Hailey Baldwin

Justin Bieber heeft zijn liefde Hailey Baldwin ten huwelijk gevraagd op de Bahama's. Althans, dat is wat de Amerikaanse website TMZ laat weten. Hun bron: twee onbekende ooggetuigen. Het schijnt dat de 24-jarige superster in een resort op één knie is gegaan voor zijn vriendin.

Volgens de ooggetuigen werd er die zaterdagavond salsa gedanst in het restaurant van het resort. Toen de beveiligers van Justin Bieber ineens vroegen of alle aanwezigen hun telefoon weg konden stoppen, deed Biebs het huwelijksaanzoek.

'gewoon vrienden'

Het stel is sinds een maand weer aan het daten. En daardoor lijkt het misschien alsof ze te hard van stapel lopen. Maar de twee hebben eerder ook al gedate. In 2014, een maand na de breuk tussen Justin en Selena Gomez, werd Justin gespot met Hailey. Ze ontkenden heel lang iets voor elkaar te voelen en lieten de buitenwereld weten dat ze slechts goede vrienden waren. Maar In 2016 bevestigde de onderstaande Instagrampost van Justin heel iets anders. Niet veel later kwam naar buiten dat de love birds toch niet meer bij elkaar waren.

Oh ja, in december 2017 werd Justin ook weer even met zijn ex-vriendin Selena Gomez gespot #ingewikkeld.

mysterieuze post

Justin en Hailey staan bekend om hun knipperlichtrelatie, maar ze gaan er nu blijkbaar echt voor. Hoewel de twee het heugelijke nieuws zelf niet bevestigd hebben, plaatste de vader van Justin wel een mysterieuze post op zijn Instagram. Daarin laat hij weten dat hij trots is op zijn zoon en enthousiast is voor wat komen gaat.

Ster advertentie
Ster advertentie