Up 2 Date

OnlyFans-model en Kim Kardashian lookalike sterft na cosmetische ingreep

foto: Instagram @ashtens_empire
  1. Newschevron right
  2. OnlyFans-model en Kim Kardashian lookalike sterft na cosmetische ingreep

Christina Ashten Gourkani, een model dat bekend stond als een lookalike van Kim Kardashian, is overleden na een cosmetische ingreep. Ze werkte als OnlyFans-model en had ook een Instagram-account met 618.000 volgers. Gourkani was pas 34 jaar oud.

Ingreep

Christina Ashten Gourkani is overleden aan een hartaanval enkele uren na het ondergaan van een plastisch chirurgische ingreep, meldt haar familie op een GoFundMe-pagina waar geld wordt ingezameld voor haar begrafenis. Op haar Instagram-pagina verschijnt een post met de tekst: ''Het is met diepe droefheid en een gebroken hart dat we de ongelukkige en onverwachte dood van onze mooie, geliefde dochter en zus aankondigen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Oorzaak

De familie meldt op de GoFundMe-pagina dat de exacte oorzaak van Christina's dood nog wordt onderzocht, maar dat deze gerelateerd is aan een cosmetische ingreep die niet goed is verlopen. Verdere details zijn niet bekendgemaakt. ''Christina was een persoon die om anderen gaf en altijd de tijd nam om iedereen met een glimlach achter te laten'', aldus de familie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie