Up 2 Date

Winne deelt mooie woorden voor Feis op Instagram

foto: Instagram: winne_ecktuh
  1. Newschevron right
  2. Winne deelt mooie woorden voor Feis op Instagram

''Ik hoefde jou niets te zeggen, want het ging verder dan rappen. Ik ben blij dat ik de tweede verse van 'Lotgenoot' voor jou heb geschreven. Ik weet niets eens of ik je dat ooit heb verteld. Ik zie nog wel de grijns op je gezicht voor me toen ik die verse de eerste keer voor je rapte. Je was trots.'' Winne deelt op Instagram mooie woorden voor zijn overleden vriend Feis.

''Ik wil dat de wereld je ziet zoals ik je zag.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Superman

Winne refereert in zijn post naar de muziek die ze samen maakten, maar vooral naar de liefde die Feis op anderen overbracht. Ook belooft Winne dat hij er voor zijn naasten zal zijn.

''Bilal is een broer kwijt, maar ik ga over hem waken. Tes is haar man kwijt, maar ik ga haar steunen. Je ouders zijn een zoon kwijt, maar ik ga ze alle liefde geven die jij mij hebt laten voelen. Jouw morgen is niet gekomen, maar ik ga in jouw naam verder met proberen de wereld te redden. Until we meet again Superman.❤️''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerbetoon

Vrijdagavond was Winne ook aanwezig bij het eerbetoon om Feis te herdenken, maar tegelijkertijd te vragen om te bidden voor Feis' broertje Bilal, die op dit moment in het ziekenhuis ligt en vecht voor zijn leven.

Ster advertentie
Ster advertentie