Up 2 Date

Russische tienerdochters doden vader na jaren misbruik

foto: CEN
  1. Newschevron right
  2. Russische tienerdochters doden vader na jaren misbruik

In Rusland zijn er drie tienerzusjes opgepakt op verdenking van moord op hun eigen vader, nadat hij hen jarenlang seksueel misbruikt zou hebben. De drie meiden, Kristina (17), Maria (18) en Angelina Khachaturian (19), zouden hem op wrede manier aangevallen hebben met een mes en een hamer.

Crimineel

Volgens lokale bronnen heeft de 57-jarige Mikhail Khachuturian, die wordt gelinkt aan de criminele wereld en een soort maffiabaas zou zijn, zijn dochters jarenlang fysiek en mentaal misbruikt. Hij dreigde hen te doden als zij iemand iets zouden vertellen over het misbruik. De meisjes moesten hun dagen binnen doorbrengen en voor hem koken en schoonmaken.

Aanval

De zusjes zouden hem aangevallen hebben terwijl hij in een stoel tv zat te kijken in hun appartement in Moskou. Terwijl een van de dochters haar vader in zijn hoofd en borst stak, sloeg de andere hem op zijn hoofd met een hamer. Het derde zusje spoot ondertussen pepperspray in het gezicht van de man.

De vader wist alsnog weg te komen en rende naar beneden, maar vlak voordat hij het gebouw kon verlaten, werd hij ingehaald door zijn dochters. Daar bleven ze hem steken en slaan tot hij dood was. De politie vond de man uiteindelijk in een plas van bloed.

Schuldig

Een woordvoerder van de politie heeft verteld dat de drie verdachten de misdaad hebben bekend. Als de tieners schuldig worden bevonden, riskeren ze een celstraf van maximaal vijftien jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie