Up 2 Date

Binnenkort kan je verzonden WhatsApp-berichten terugdraaien

  1. Newschevron right
  2. Binnenkort kan je verzonden WhatsApp-berichten terugdraaien

Ken je dat? Je bent zo kwaad op een vriendin dat je even je hart wil luchten bij een andere vriendin. Alleen zit je zo met de ruzie in je hoofd, dat je het per ongeluk naar de verkeerde vriendin stuurt. Dag vriendschap! Of toch niet? WhatsApp komt binnenkort misschien wel met de ultieme redding.

Verwijderen

WhatsApp is op dit moment namelijk een verwijderfunctie aan het testen. Dat werd ontdekt via de vertaalsite van Whatsapp, waar wordt gevraagd om de vertaling van ''sender revoked the message''. Op dit moment bestaat er wel een mogelijkheid om een bericht te verwijderen uit je eigen chat, maar niet uit de chat van je ontvanger. Met de revoke-knop kan dat wel.

intrekken

In de bèta-versie voor iOS 2.17.1.869 is te zien dat het mogelijk wordt om berichten terug te draaien, zowel in groep- als in persoonlijke chats. In plaats van het verzonden bericht zal er een melding verschijnen: ''Afzender heeft het bericht ingetrokken.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De functie bestaat nog enkel in de testversie. Het is dus niet honderd procent zeker of het daadwerkelijk onderdeel zal worden van WhatsApp.

Ster advertentie
Ster advertentie