Up 2 Date

Staatsloterij is op zoek naar winnaar van 12,8 miljoen euro

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Staatsloterij is op zoek naar winnaar van 12,8 miljoen euro

De meeste mensen weten direct waar en bij wie ze moeten zijn wanneer blijkt dat ze het winnende staatslot in handen hebben. Dat geldt echter niet voor degene die anderhalve maand geleden 12,8 miljoen euro won met de loterij. De Staatsloterij is namelijk nog altijd op zoek naar de winnaar die zich nog altijd niet heeft gemeld om zijn prijs te innen.

"Nog één keer thuis zoeken"

De winnaar van het enorme bedrag kocht het winnende staatslot met lotnummer FV 74622 in een Primera-vestiging in Bleiswijk. De prijs viel op 10 maart, maar die datum lijkt de winnaar compleet te zijn ontgaan. "Meestal worden fysieke loten gekocht door mensen die in de buurt van het verkooppunt wonen. Daarom willen we aan iedereen in Bleiswijk en omgeving vragen om nog één keer thuis op zoek te gaan naar dat winnende lot met nummer FV 74622", zo liet een woordvoerder van de Nederlandse Loterij weten.

Lastige zoektocht

Volgens de Nederlandse Loterij komt het elk jaar voor dat mensen de prijs van hun winnende staatslot niet komen innen. Daarnaast blijven winnaars altijd anoniem, wat de zoektocht alleen maar lastiger maakt voor de Nederlandse Loterij. "Wij weten alleen dat het winnende lot bij Primera Sandra in Bleiswijk gekocht is, maar niet door wie." De winnaar van 12,8 miljoen euro hoeft niet te vrezen dat hij zijn kans mist om het bedrag te innen. Degene heeft nog een jaar de tijd om zich met het staatslot te melden op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij.

Ster advertentie
Ster advertentie