Naar homepage
Up 2 Date

YouTuber Steve 'Talking Kitty Kat' Cash (40) pleegt zelfmoord

foto: YouTube: TalkingKittyKat
  1. Newschevron right
  2. YouTuber Steve 'Talking Kitty Kat' Cash (40) pleegt zelfmoord

YouTuber Steve Cash, bekend als de stem van de Talking Kitty Cat-video’s, heeft donderdag op 40-jarige leeftijd zelfmoord gepleegd. Zijn vrouw heeft het afschuwelijke nieuws vrijdag bekendgemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

psychische problemen

De YouTuber werd bekend van filmpjes waarin hij tegen zijn kat praatte. De video's hadden miljoenen views en waren erg populair. Steve kampte echter al langer met psychische problemen. Zijn vrouw Celia deelt op Facebook een emotioneel verhaal. "Dit is zo moeilijk. Ik weet niet eens wat ik moet zeggen of wat ik moet doen. Ik verloor vanochtend mijn beste vriend, mijn hulpje, mijn geliefde, mijn mentor, mijn alles”, schrijft ze. "Mijn man Steve Cash heeft vanochtend een einde aan zijn leven gemaakt. Het doet me pijn om dit te delen. Geef ons de tijd om te rouwen, maar weet dat Steve nu geen pijn meer heeft.”

Veel reacties

Celia kan gelukkig rekenen op veel reacties van mensen die haar een hart onder de riem steken. "Mijn hart huilt voor jou. Steve zorgde altijd voor een lach op mijn gezicht, zelfs wanneer niets anders in mijn leven voor vreugde zorgde", schrijft Lisa. Angela reageert: "Wat een afschuwelijk verlies. Ik bid voor je!"

Praten over zelfdoding kan bij hulp- en preventielijn ‘Zelfmoord? Praat erover’. Telefoon 0900-0113 of www.113.nl

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie