Up 2 Date

#Royalbaby: Kate is bevallen en mensen willen maar één ding weten

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. #Royalbaby: Kate is bevallen en mensen willen maar één ding weten

De Britse prins William en zijn vrouw Kate Middleton hebben een derde kind gekregen. Maandagochtend 11.00 is Kate Middleton bevallen van een gezonde zoon. Een paar uur later stond het echtpaar al klaar om het kindje aan het publiek te tonen. De naam van het broertje van prins George (4) en prinses Charlotte (2) moet nog bekend worden gemaakt. Maar dat is niet waar de mensen het meest benieuwd naar zijn...

5 uur na bevalling

Veel mensen zijn namelijk juist benieuwd hoe Kate er vijf uur na de bevalling al zo flawless uit kon zien. De hertogin van Cambridge liep in een rood jurkje en de net geboren baby op haar arm het ziekenhuis uit alsof er niets gebeurd was.


Bron: AFP

Hoe dan?!

Er is zorgvuldig nagedacht over de outfit die Kate aanhad tijdens het tonen van hun kersverse baby, omdat de foto's de hele wereld overgaan. De jurk werd ontworpen door Britse ontwerpster Jenny Packham, die ook de outfits maakte bij de geboortes van de andere koninklijke baby's. Daarnaast heeft Kates persoonlijke kapster Amanda Cook Tucker ervoor gezorgd dat het kapsel van de duchess perfect zat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5-sterren Bevalling

Ook de bevalling(en) van Kate zag(en) er heel anders uit dan bij de gemiddelde vrouw. Kate had namelijk een team van twintig man tot haar beschikking, bestaande uit vier kinderartsen, vier managers, vier chirurgische stafleden, drie verpleegkundigen, drie anesthesisten, twee speciale oppasspecialisten en een laborant. Daarnaast kregen de familie en gasten die aan het wachten zijn champagne geserveerd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie