Up 2 Date

James Bond gezocht! Word jij de nieuwe 007?

  1. Newschevron right
  2. James Bond gezocht! Word jij de nieuwe 007?

De Britse geheime dienst MI6 zoekt nieuwe agenten. Door nieuwe technologieën en de ontwikkeling van het internet komen er duizend extra werkplekken vrij voor nieuwe agenten. De MI6 agenten gaan over buitenlandse zaken zoals de CIA dat in de Verenigde Staten doet. MI5 is net als de FBI in de V.S. verantwoordelijk voor de binnenlandse veiligheid.

Lek in MI6

Het nieuws over de duizend nieuwe MI6-banen is niet publiekelijk bekendgemaakt, maar BBC Newsnight heeft het nieuws via betrouwbare bronnen ontvangen. De collega's van James Bond lijken dus informatie te lekken naar de pers. Hierdoor blijkt maar weer dat MI6 inderdaad vers bloed nodig heeft.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Britse burgers

Helaas is de kans klein dat jij de nieuwe James Bond wordt. Op de aanmeldingspagina staat duidelijk dat je minimaal 10 jaar in Groot Brittannië gewoond moet hebben en de nationaliteit moet bezitten. Mocht je toevallig een Brits paspoort hebben, hou er dan rekening mee dat je je Nederlandse nationaliteit moet inleveren om kans te kunnen maken op de baan. Solliciteren doe je hier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie