Naar homepage
Up 2 Date

Baby van 2 maanden oud verliest beide ouders bij El Paso-aanslag

foto: Facebook
  1. Newschevron right
  2. Baby van 2 maanden oud verliest beide ouders bij El Paso-aanslag

Nu er meer informatie naar buiten komt over de terroristische aanslag in Texas, komen er ook meer treurige verhalen van slachtoffers naar buiten. Eén van de verschrikkelijke achtergrondverhalen die we nu kennen is van een baby van twee maanden oud. Allebei zijn ouders kwamen om het leven bij de El Paso-aanslag.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beschermen

Zijn ouders, Jordan en Andre Anchondo, zijn allebei doodgeschoten in de poging om hun baby'tje te beschermen tegen de schutter die zaterdag het vuur opende in een supermarkt in El Paso.

schoolspullen shoppen

De twee waren ouders van de baby en van een dochtertje van 5 jaar oud, die ze net hadden afgezet bij cheerleader-les. Daarna gingen ze bij de supermarkt langs om schoolspullen te shoppen.

jaar getrouwd

Recent vierde Jordan en Andre dat ze een jaar getrouwd waren. Ze worden door familieleden omschreven als 'fantastische ouders.'

Aan The Guardian vertelt het nichtje van Jordan over het koppel. "Haar man stond voor de schutter om Jordan te beschermen en Jordan beschermde haar baby", vertelt ze.

"Dat vertelt wel hoe zij was als persoon: ze zou alles opgeven voor haar baby."

twee gebroken vingers

Volgens de media heeft de baby twee gebroken vingers opgelopen bij de aanslag, maar er wordt gezegd dat hij goed zal herstellen en het waarschijnlijk heeft overleefd dankzij de heldhaftige actie van zijn ouders. Zijn familieleden nemen de zorg voor hem en zijn zusje op zich.

Ster advertentie
Ster advertentie