Up 2 Date

België in de ban van vermiste Gwenaëlle (11)

foto: Politie België
  1. Newschevron right
  2. België in de ban van vermiste Gwenaëlle (11)

België is sinds vrijdagmiddag opgeschrikt door de mysterieuze vermissing van de 11-jarige Gwenaëlle. Het meisje vertrok rond 17.00 uur van huis, maar is sindsdien spoorloos.

UPDATE: Het meisje is gevonden

Gwenaëlle is inmiddels weer terecht, meldt Het Nieuwsblad.

Vermissing

Het meisje woont in Elsene, een Brusselse gemeente. Rond 20.00 uur 's avonds afgelopen vrijdag is ze voor het laatst gezien, in de buurt van de Tulpstraat in Elsene. Daarna is Gwenaëlle nergens meer gespot en spoorloos verdwenen.

Opsoringsbericht

De vermissing van het meisje houdt de gemoederen in België inmiddels flink bezig, nadat de Politie en Child Focus een opsporingsbericht naar buiten brachten. Deze wordt veelvuldig gedeeld op social media, maar vooralsnog nog zonder resultaat.

Signalement

Gwenaëlle is ongeveer 1,55 meter lang en een heeft een normaal postuur. Ze heeft kort bruin haar en een lichte tot getinte huidskleur. Toen ze voor het laatst gezien was, droeg ze een donkerblauwe broek, een grijs t-shirt met het opschrift ‘DE PLAGE’ en donkere sneakers.

Opsporingslijn

Heb jij Gwenaëlle gezien of weet je meer over haar verblijf? Dan kun je contact opnemen met de Belgische opsporingsdienst via +32 800 30 30 0 of via Child Focus op het nummer +32 116 000.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie