Up 2 Date

Nasrdin Dchar nodigt PVV'ers gratis uit bij zijn theaterstuk DAD

  1. Newschevron right
  2. Nasrdin Dchar nodigt PVV'ers gratis uit bij zijn theaterstuk DAD

PVV-stemmers mogen de nieuwe voorstelling DAD, van acteur Nasrdin Dchar, gratis komen bekijken. Dat laat de Nederlandse acteur van Marokkaanse komaf weten op Facebook. De BN'er wil met deze actie niet proberen om mensen tegen elkaar uit te spelen, maar juist te verbroederen.

Theater nodig!

Nasrdin tourt nu door het land met DAD. De reacties op de voorstelling zijn zeer positief. Hij krijgt na afloop vaak te horen dat het juist ook gespeeld zou moeten worden voor PVV-stemmers. Daarom hoopt de acteur dat er een theater is dat zich beschikbaar zou willen stellen voor deze actie.

Vaderschap

DAD gaat over het vaderschap, generaties en emigratie. Nasrdin interviewde zijn eigen vader voor het theaterstuk. Eerder dit jaar legde hij bij Fernando in Start uit dat het gaat om een emotioneel en persoonlijk verhaal.

"Ik sta voor het eerst op toneel als zijnde Nederlands, Marokkaans en islamitische man. Het gaat heel erg over wat er nu in Nederland gebeurt en hoe ik me daartoe verhoud. Omdat ik een kindje ga krijgen, moet ik opnieuw in de spiegel kijken en vragen: wie ben ik, waar sta ik voor en wat wil ik meegeven aan mijn kind."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie