Up 2 Date

Zoë Livay over keuze tussen contract bij Ali B of deelname The Voice

  1. Newschevron right
  2. Zoë Livay over keuze tussen contract bij Ali B of deelname The Voice

Zoë Livay kreeg tijdens The Knockouts bij The Voice Of Holland een dilemma van haar coach Ali B voor haar kiezen. Of ze kon doorgaan in het programma, maar dan moest ze dus wel vechten tegen hele goede zangers en zangeressen, of ze mocht gaan praten over een contract bij het label van Ali B. De beslissing was voor Zoë snel gemaakt: ze stapte uit het programma en koos dus voor een mogelijk platencontract. Waarom ze deze keuze maakte? Dat legde ze gisteren aan Giorgio en Vanessa uit in Turn Up!

Bekendheid

"Je zit in een programma en het is nice als je de liveshows haalt, maar daarna moet je alsnog je eigen carrière opbouwen", vertel Zoë, die zelf vooral meedeed om wat meer bekendheid op te bouwen. En dat is best gelukt, want ze ging van drieduizend naar twintigduizend volgers op Instagram. Toch weet ze maar al te goed dat de aandacht ook van korte duur kan zijn: "Over een jaar is er weer een nieuwe The Voice en dan kent niemand je meer!" Daarom besloot ze voor succes op lange termijn te kiezen.

"ik kan net zo goed nu gelijk beginnen met het opbouwen van mijn carrière door het contract gewoon te pakken."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Contract

Giorgio en Vanessa waren heel benieuwd of Zoë haar contract al heeft getekend. Helaas kon ze daar nog weinig over zeggen. "Het is duidelijk en onduidelijk tegelijk." Maar zodra er meer bekend is, laat ze dat natuurlijk meteen aan FunX weten!

"Ik zit midden in heel veel dingen op dit moment."

Ster advertentie
Ster advertentie