Naar homepage
Up 2 Date

Distributiecentrum Bol.com overvallen, pakketjes mogelijk vertraagd

bron: ANP
  1. Newschevron right
  2. Distributiecentrum Bol.com overvallen, pakketjes mogelijk vertraagd

Het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk is gisteren urenlang overvallen. Meerdere gewapende overvallers bedreigden zondagochtend twee beveiligingsmedewerkers, die 's middags pas alarm sloegen. Zij raakten niet gewond, maar wat er in de tussentijd is gebeurd, wil de politie nog niet zeggen in verband met het onderzoek.

Urenlange overval

Uit een verklaring van de medewerkers blijkt dat de overvallers rond 9.00 uur het pand zijn binnengedrongen. Om 14.50 uur werd er een voorbijganger gewaarschuwd, die meteen 112 belde. Er werd in de omgeving naar de daders gezocht, maar dat leverde niks op. Het onderzoek is nog in volle gang. Het is ook nog niet duidelijk of en wat er gestolen is.

Pakketjes mogelijk vetraagd

Vanwege het politieonderzoek ligt het werk in het distributiecentrum vandaag (gedeeltelijk) stil. Wie een pakketje heeft besteld, ontvangt deze daarom misschien later. Een woordvoerster laat aan het AD weten dat het bedrijf erg is geschrokken en dat een speciaal team zorgt voor psychische hulp voor medewerkers die zijn bedreigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie