Up 2 Date

50 Cent krijgt miljoenen terug van 'slechte' advocaten

  1. Newschevron right
  2. 50 Cent krijgt miljoenen terug van 'slechte' advocaten

50 Cent krijgt een klein fortuin terug van zijn ex-advocaten. Zij betalen hem een kleine 14,5 miljoen dollar (13,6 miljoen euro) terug zodat hij hen niet voor de rechter sleept. Dat zegt entertainmentsite TMZ.

Schadevergoeding

De rapper wilde zijn advocaten aanklagen, omdat hij vond dat ze slecht werk hadden geleverd in de eerdere rechtszaak tegen koptelefoonmaker Sleek Audio. 50 Verloor die zaak en moest een schadevergoeding van 17,3 miljoen dollar (15,2 miljoen euro) aan het bedrijf betalen, omdat hij zich niet aan bepaalde afspraken in zijn contract heeft gehouden.

Sekstape

De 'Baby by me'-rapper krijgt zelf niets van het geld te zien. Curtis Jackosn, zoals hij bij geboorte is genoemd, heeft nog een schuld open staan van in totaal 20,3 miljoen dollar (20 miljoen euro). Naast het bedrag dat hij Sleek Audio verschuldigd is, heeft hij nog een hypotheek openstaan van 4,9 miljoen dollar (4,3 miljoen euro) en krijgt de ex van Rick Ross, Lastonia Leviston, nog 6 miljoen dollar (5,2 miljoen euro) van hem, omdat hij een sekstape van haar openbaar heeft gemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie