Up 2 Date

Home Alone-ster Macaulay Culkin wist pas op zijn 18e hoe schatrijk hij was

foto: YouTube/TheEllenShow
  1. Newschevron right
  2. Home Alone-ster Macaulay Culkin wist pas op zijn 18e hoe schatrijk hij was

Macaulay Culkin was voor het eerst te gast bij The Ellen Show en blikte terug op zijn korte, maar enorm succesvolle carrière. Zo vertelde hij wanneer hij voor het eerst wist hoeveel geld hij met acteren bij elkaar had verdiend. "Ik kreeg op mijn achttiende een papier met een bedrag erop over de tafel heen geschoven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rijkdom

De toenmalige kinderster stopte op zijn veertiende in Hollywood, maar zag zijn verzamelde fortuin niet als zijn eigen prestatie. "Ik had het gevoel alsof één of ander kind heel hard had gewerkt en ik erfde al zijn geld [...] Ik voelde een totale disconnectie [met mijn jongere zelf]. Door zijn rijkdom hoeft Macaulay echter nooit meer te werken voor zijn brood. "Ik kan allerlei projecten doen die ik wil: schrijven, schilderen, een nieuwe website, wat dan ook."

Geheimen

De Home Alone-acteur laat zich zelden interviewen, dus maakte Ellen gebruik van deze kans om Macaulay een paar geheimen te laten onthullen over onze favoriete familiefilms uit de jaren 90.

Ken je bijvoorbeeld deze scène nog uit Home Alone waarin 'Kevin' op zijn broers kamer voor het eerst een kijkje neemt in een Playboy magazine?

"De pagina's waren dichtgeplakt", geeft de acteur spijtig toe. "Maar ik had in ieder geval één [Playboy] in handen gehad."

Ook blikt Macaulay terug op de naar eigen zeggen "meest jaren 90 foto die je ooit hebt gezien". Daarop staat hij als jonge jongen met zijn iconische verschrikte blik tussen collega's Will Smith, Jaleel White (Steve Urkel) en Neil Patrick Harris (Barney Stinson, How I Met Your Mother).

Ster advertentie
Ster advertentie