Up 2 Date

Big Sean en Maleek Berry staan op OH MY! Music Festival in Amsterdam

  1. Newschevron right
  2. Big Sean en Maleek Berry staan op OH MY! Music Festival in Amsterdam

Het zijn Big Sean en Maleek Berry die de line up van het OH MY! Music Festival net wat extra saus geven. Ja man! Op zaterdag 30 juni is het Arenapark in Amsterdam hét decor voor dit feest. De meest uiteenlopende artiesten uit binnen- en buitenland zorgen ervoor dat je kan dansen tot je erbij neervalt bij vier verschillende stages.

terug in de tijd

Onder andere ook French Montana, Wiz Khalifa, Stefflon Don, Frenna en Boef, zullen naast de twee bovengenoemde toppers, kapotmaken op de main stage. Maar wil je even terug in de tijd, dan kun je je hart ophalen bij de Old School Stage. Daar worden niet alleen de lekkerste 90's en 00's hiphop en r&b-nummertjes gespind, ook T-Pain, Mya, Bobby Valentino en Mario komen optreden. Booyah!

gado's en godinnen

De Dutch Stage mag natuurlijk ab-so-luut niet vergeten worden, want daar zijn Jonna Fraser, 3robi, SBMG, Zefanio, Josylvio en nog veel meer Nederlandse 'urban muziek gado's en godinnen' te vinden.

tropische verrassingen

Ben je meer van die Latin en Caribische vibes, dan is het Arenapark op 30 juni nog steeds the place to be voor jou. Er is namelijk een speciale area hiervoor met de naam Favela stage. Wat hier te halen valt, foooood! Heerlijke chillplekken en tropische verrassingen.

Check deze link voor meer info over het festival. Fissa, fissa, fissa!

FUNX is overal

Mocht je geen kaartje kunnen kopen, dan hoef je in ieder geval niks te missen. FunX zendt namelijk live uit vanaf locatie!

Ster advertentie
Ster advertentie