Up 2 Date

Kevin Hart wint 'Favoriete comedy-acteur' bij People's Choice Awards

  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart wint 'Favoriete comedy-acteur' bij People's Choice Awards

Kevin Hart heeft gisteravond bij de jaarlijkse People's Choice Awards de prijs voor Favoritee comedy-acteur gewonnen. Winnaars worden, zoals de naam het zegt, door het publiek gekozen en daarom had Kevin een speciale speech voorbereid.

En...bedankt

Natuurlijk werden zijn fans als één van de eersten bedankt. Ook zijn comedy-collega's kregen een special thanks, behalve The Rock. Kevin heeft inmiddels al in twee comedy's gespeeld met Dwayne Johnson en grapte dat, sinds hij hem ontmoet heeft, zijn talent enorm is gedaald. The Rock had daar één passende reactie voor: een dikke middelvinger.

De camera draait net weg op het moment van zijn spontane reactie, maar het is nog duidelijk te zien. Deze award is alweer Kevins derde PCA-prijs. Later dit jaar zijn hij en The Rock weer samen te zien in een remake van 'Jumanji'. Wie weet levert hem dat volgend jaar weer een prijs op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winnaars

Dwayne Johnson viel zelf ook in de prijzen en werd gekroond tot 'Favoriete premium serie acteur'.

Andere opvallende winnaars van de People's Choice Awards 2017 zijn Justin Timberlake (Favoriete mannelijke artiest en Favoriet liedje) en Ellen Degeneres (Favoriete stem in animatiefilm, Favoriete tv-host overdag, Favoriete comedy samenwerking). De tv-host kwam met deze drie prijzen op een recordaantal van 20 PCA-awards te staan.

Bekijk hier alle winnaars van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie