Up 2 Date

Lange Frans rijdt over de gevaarlijkste wegen van Marokko

  1. Newschevron right
  2. Lange Frans rijdt over de gevaarlijkste wegen van Marokko

Voor het programma 'De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld' reisden Lange Frans en Penoza-actrice Sigrid ten Napel af naar Marokko. In dit programma van BNN rijden verschillende BN'ers over levensgevaarlijk wegen door jungles, langs ravijnen en over bergpassen.

Lange Frans en Sigrid rijden in vijf dagen van Marrakesh naar Lalla Takeroust. De honderden kilometers leiden hun over de meest gevreesde Marokkaanse wegen en hun rijvaardigheden worden flink getest. Ondanks dat het avontuur hun soms stressvolle situaties oplevert, genieten Sigrid en Lange Frans ook zeker van de prachtige Marokkaanse landschappen.

"Alles wat ik weet van Marokko heb ik van mijn Marokkaanse vrienden, zij houden van dit land!"

beste vrienden

Lange Frans en Sigrid kenden elkaar voor het programma niet, maar kunnen het meteen goed met elkaar vinden. Ze bespreken al gauw moeilijke onderwerpen met elkaar en gaan samen helemaal los in de auto.

"Het voelt nu een beetje alsof ik met mijn beste vriendin aan het roadtrippen ben."

route

Hun avontuur begint in Marrakesh. Door de bergen rijden ze naar Ouarzazate. Het 'Hollywood van Marokko' waar o.a. Game of Thrones is opgenomen. De dagen daarna rijden ze via de bergen naar de Sahara. Hier moeten ze over gevaarlijke rotsen rijden en komen ze uiteindelijk in de woestijn vast te zitten in een zandkuil. Na vier dagen rijden door de droogte van de Sahara eindigt hun indrukwekkende reis bij het Takeroust meer in Lalla Takeroust.

terugkijken

Je kunt de aflevering hieronder terugkijken.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie