Up 2 Date

Humberto ontdekt wie de echte Latifah is in intiem gesprek

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Humberto ontdekt wie de echte Latifah is in intiem gesprek

Latifah heeft veel meegemaakt en dat hoor je terug in haar teksten. Maar er zit een diepere laag onder, die Humberto Tan heeft weten te bereiken tijdens een openhartig interview voor de nieuwe TopNotch-serie Het Gesprek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

leuk brutaal

Hoewel het ruim 40 minuten durende interview vrij heftige momenten kent, begint het met een grappige bekentenis van Latifah. Zij was het meisje dat Humberto regelmatig verveelde in de buurt. "Ik zou er niet over beginnen, maar kent u me nog van vroeger, in Kralenbeek? Ik maakte uw leven altijd zuur, zoals door op verschillende knopjes te drukken in de lift." Het blijkt dat Humberto het zich nog wel kan herinneren, maar haar gelukkig als leuk brutaal heeft ervaren.

muzikaal succes versus verborgen leed

Na de anekdote van Latifah, gaat Het Gesprek op een vrijwel natuurlijke manier verder. Humberto verandert van een klassieke interviewer in een maatje die haar tussentijds voorziet van wijze woorden en goed advies. Hoewel Latifah onder andere vertelt dat ze lekker gaat met haar muziek - zoals rappen in het Frans en een track met Anouk - zit ze namelijk ook met frustraties en leed uit het verleden, waaronder seksueel misbruik door haar vader.

Ster advertentie
Ster advertentie