Up 2 Date

Peter van der Vorst interviewt openhartige Ronnie en ontmoet (groot)ouders

foto: RTL
  1. Newschevron right
  2. Peter van der Vorst interviewt openhartige Ronnie en ontmoet (groot)ouders

In Van der Vorst Ziet Sterren ging Peter op bezoek bij Ronnie Flex. De rapper stelde niet alleen zijn huis open voor de presentator, hij mocht ook langs de opa & oma van Ronnie én Peter maakte kennis met de moeder, stiefvader en broertje van de muzikant.

stoere rapper vs lieve kleinzoon

Het is een interessante uitzending waarin de contrasten in Ronnie's leven heel duidelijk worden. Zo wordt hij door zijn opa en oma omschreven als de meest lieve en beschaafde kleinzoon. "Ik zie hem niet als een stoere rapper." Maar aan de andere kant geeft hij optredens waar je u tegen zegt, gaat het stagediven niet altijd even goed en heeft Ronnie ook twee weken in een afkickkliniek gezeten voor zijn wietverslaving.

"Het is heel moeilijk om het blowen los te laten en ik ben al weleens in de verleiding gekomen, maar heb er niet aan toegegeven."

op zoek naar liefde?

Nu Ronnie zijn hectische leven als artiest beter kan overzien, hecht hij veel waarde aan een rustige omgeving. Hij woont dan ook niet in een overdreven luxe crib, maar vlak bij zijn familie in een rijtjeshuis in Capelle aan den IJssel. Terwijl Peter een rondleiding krijgt door zijn huis, wordt er ook over de liefde gesproken.

De rapper woont er nu nog alleen, maar is misschien wel een beetje op zoek naar een nieuwe liefde. Althans, zo zegt hij zelf. Als Peter hem vraagt wat hij dan te bieden heeft, komt er niet een antwoord uit die je als buitenstaander meteen verwacht. "Ik ben superknus en knuffelig. Daarnaast hou ik veel van televisie kijken en veel chillen. Ik ben eigenlijk heel erg een huismus."

Ster advertentie
Ster advertentie