Up 2 Date

Dit zijn de grote winnaars van de VEED Awards 2018

foto: YouTube: Famke Louise
  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de grote winnaars van de VEED Awards 2018

De populairste Nederlandse muziek-YouTuber? Drie keer raden... Inderdaad, Famke Louise! Gisterenavond werd ze uitgeroepen tot beste muziek-YouTuber tijdens de VEED Awards. En ze was niet de enige die met een mooie prijs naar huis ging!

Beste kanaal

Thomas, Giel en Stefan van StukTV wonnen voor het vierde jaar op rij de award voor het Beste YouTube-kanaal. Ook ontving StukTV de prijs voor Beste YouTube-serie voor hun afleveringen van Het Jachtseizoen. Thomas won zelf ook nog eens de Journalistieke aanmoedigingsprijs van het AD.

Nog meer winnaars

De RTL Boulevard-award voor Beste Online BN'er ging naar Anna Nooshin. De prijs voor Beste Mannelijke YouTuber ging naar Kalvijn en Marije Zuurveld werd uitgeroepen tot Beste Vrouwelijke YouTuber. Nina Schotpoort won de prijs voor Beste Nieuwkomer en Beste Muser. Enzo Knol werd vier keer genomineerd, maar ging uiteindelijk met lege handen naar huis.

De awardshow werd gepresenteerd door Défano Holwijn, maar ook grote namen als Humberto Tan waren aanwezig om prijzen uit te reiken.

Ster advertentie
Ster advertentie