Up 2 Date

Deze belangrijke lessen heeft Will Smith geleerd van 20 jaar huwelijk

  1. Newschevron right
  2. Deze belangrijke lessen heeft Will Smith geleerd van 20 jaar huwelijk

Mogen we even een speciaal momentje voor Will Smith en Jada Pinkett-Smith? Door alle hectiek rondom de feestdagen heb je het misschien gemist, maar ze zijn inmiddels 20 jaar getrouwd! Will deelde daar een heel bijzonder bericht over op zijn Instagram. Daar kan menig man een voorbeeld aan nemen.

"Liefde is als tuinieren...Ik heb geleerd hoe ik jou kan helpen groeien in hetgeen wat jij graag wil in plaats van aan de wensen te voldoen van mijn fragiele ego."

soldier for love

Eerder dit jaar gaf Jada in een interview aan dat hun relatie niet perfect is. Maar goed, van wie wel? Ze heeft in ieder geval wel de key voor een langdurige relatie.

"Naast een goede vriendschap, moet je ook een soldier for love zijn. Je moet ook moeilijke tijden aankunnen. Dat er ook lastigere periodes kunnen komen, betekent niet dat je per definitie moet stoppen. Dat betekent juist dat je er alleen maar meer voor moet gaan."

eerste ontmoeting

Het powerkoppel leerde elkaar ruim 23 jaar geleden kennen op de set van The Fresh Prince of Bel Air. Jada auditeerde voor een rol als zijn vriendin, maar werd uiteindelijk niet gekozen vanwege haar lengte. Dat maakte Will natuurlijk niks uit, aangezien hij in het echt wel vol voor haar ging.

KIDDO'S

Het stel heeft samen twee kinderen: Jaden (19) en Willow (17). Will heeft ook een 25-jarige zoon, genaamd Trey, uit een voorgaande relatie.

Ster advertentie
Ster advertentie