Up 2 Date

Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Meisje (14) installeert camera’s om mishandeling van haar vader te bewijzen

Een meisje uit Florida die al jaren mishandeld werd door haar vader, besloot het heft in eigen handen te nemen en met camera’s bewijs te verzamelen Ze had al meerdere pogingen gedaan om het geweld van haar vader te melden, maar niemand wilde haar geloven. Nu ze bewijs had, nam de politie haar wel serieus. Een paar dagen na haar aangifte werd haar vader opgepakt.

Verwarrende beelden

Op een van de filmpjes die het meisje zelf maakte, is te zien hoe haar 47-jarige vader Damoc Becnel, tekeer gaat in de hal van het huis. Hij is erg boos en dreigt met een mes om een van de honden die ook in de hal staan, te vermoorden. Als poging om haar vader te stoppen springt de dochter bovenop de man die haar vervolgens een kopstoot geeft. De beelden, die de afgelopen dagen viral gingen, zijn erg verwarrend, maar dienen wel als bewijs voor de rechtszaak tegen Becnel.

Voorlopig op vrije voeten

In Amerika heeft (bijna) iedere crimineel de mogelijkheid om een borgsom te betalen en de rechtszaak op vrije voeten af te wachten. De vader heeft zijn borgsom van $4000 betaald en wacht zijn rechtszaak af die voor 4 februari staat gepland. Het meisje blijft voorlopig samen met de twee honden bij een vriend van haar vader. De moeder van het meisje heeft geen voogdij over haar dochter, maar is druk bezig om hier verandering in te brengen.

Ster advertentie
Ster advertentie