Up 2 Date

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn eindelijk getrouwd en de foto's zijn cute!

foto: Instagram: mileycyrus
  1. Newschevron right
  2. Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn eindelijk getrouwd en de foto's zijn cute!

De relatie van Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth kent nogal wat onstuimige periodes, maar daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. Afgelopen weekend hebben de twee elkaar namelijk het ja-woord gegeven tijdens een lowkey bruiloft, thuis in Tennessee. Het koppel liet hun relatie de laatste tijd wat meer uit de spotlights, maar gisteren postte Miley op haar Instagram verschillende foto's van de intieme huwelijksceremonie: "tien jaar later..."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

lovestory

Miley en Liam leerden elkaar kennen op de filmset van The Last Song in 2009, waar ze beiden een hoofdrol in speelden. Ze begonnen te daten en raakten in 2012 zelfs verloofd. Uiteindelijk gingen ze het jaar erop toch weer uit elkaar, toen Miley even in de knoop zat met zichzelf tijdens haar Wrecking Ball-periode (remember het 'twerkoptreden' bij Robin Thicke tijdens de VMA's...?) Later vertelde Miley dat ze toe was aan verandering en dat ze zichzelf en elkaar opnieuw moesten ontdekken. Het bleek uiteindelijk geen definitieve break-up, want in 2015 brachten de twee de feestdagen samen door en begin 2016 bevestigden ze weer definitief een setje te zijn.

eind goed al goed

Veel mensen denken bij Miley Cyrus aan de opmerkelijke transformatie van Disney's Hannah Montana tot losgeslagen Wrecking Ball-zangeres. Echter lijkt de 26-jarige nu wat rustiger te zijn geworden. Zelf geeft ze aan dat de break in hun relatie nodig was om op het punt te komen waar ze nu zijn. "Ik geloof dat alles gebeurt met een reden en dat wist ik ook toen we voor het eerst uit elkaar gingen. Ik wist niet of het het einde was of dat we ooit nog bij elkaar zouden komen, maar wat er ook gebeurde, ik was op de juiste weg", aldus Miley.

throwback

Tijd voor een kleine Miley en Liam-throwback:

Ster advertentie
Ster advertentie