Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: The Game en Lloyd Banks leggen ruzie bij

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: The Game en Lloyd Banks leggen ruzie bij

The Game beleefde mooie tijden met de G-Unit, maar op een gegeven moment kreeg hij ruzie met 50 Cent. De crew ging achter Fifty staan en The Game werd de rapformatie uitgetrapt. Tijd lijkt wonden te helen, want een van de ruzies lijkt inmiddels bijgelegd. The Game poseert in Dubai met zijn oude G-Unit vriend Lloyd Banks.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sneeuw?

Gaat het sneeuwen? Dat blijft vandaag de vraag. Koud of warm hoef je je niet af te vragen, want HET BLIJFT IJSKOUD!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Homoseksuele stagiair wint rechtszaak: discriminatie

Wat als je ergens stage wilt lopen, maar wordt afgewezen omdat je openlijk uitkomt voor je seksuele geaardheid? Het overkwam de 25-jarige student Bas van der Meer. De christelijke onderneming waar hij solliciteerde, ontdekte dat hij openlijk homo was en besloot de Groninger daarom te weigeren. De stagiair stapte daarom naar het College van de Rechten van de Mens en die gaf hem woensdag gelijk. Bas is dolblij en gaat vandaag in gesprek met de officier van justitie. Het is nog onduidelijk wat voor gevolgen de uitspraak heeft voor het bedrijf dat Bas afwees.

Het College van de Rechten van de Mens heeft zijn uitspraak gedaan! Ik ben in mijn gelijk gesteld! Erg fijn om te horen...

Geplaatst door Bas van der Meer op woensdag 17 februari 2016
Ster advertentie
Ster advertentie