Up 2 Date

Djaga Djaga reageert op het overlijden van Broertje (Green Gang)

foto: YouTube: @zonamounderground
  1. Newschevron right
  2. Djaga Djaga reageert op het overlijden van Broertje (Green Gang)

Djaga Djaga deelt op Instagram een emotioneel bericht als reactie op het overlijden van rapper Broertje. Zijn dood kwam heel plotseling en overviel velen, zo is te lezen op social media. Broertje zat in de Amsterdamse rapformatie Green Gang en werkte regelmatig samen met Djaga Djaga. De oorzaak van zijn overlijden is vooralsnog onbekend.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Djaga Djaga emotioneel bericht

"Deze komt hard aan!", begint de caption onder een foto van een jonge Djaga Djaga en Broertje. "Rest in peace my G, we begonnen deze shit samen. Dagen lang bij je moeder op zolder muziek maken ver voor het Spotify tijdperk. We hebben de straat gevoed met bangers en legendarische freestyle-sessies."

Djaga Djaga besteed ook nog kort aandacht aan het verlies van de zus van Broertje. Zij overleed in 2014 als gevolg van een misdrijf, waarna Djaga Djaga zijn EP naar haar vernoemde. "Ik heb je zien worstelen met het verlies van je zus, heb je zien vechten met je demonen. Ik hoop dat je nu rust hebt gevonden en bij Jamina bent. Rust zacht mijn lieve broeder. Ik hou van je. Dit gaat dieper dan rap."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie