Up 2 Date

Drake richt eigen beveiligingsbedrijf op na meerdere incidenten bij zijn huis

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Drake richt eigen beveiligingsbedrijf op na meerdere incidenten bij zijn huis

Drake is zelf een beveiligingsbedrijf gestart, waarmee hij zijn woning in Toronto hoopt te beschermen. Hij heeft al een tijdje te maken met mensen die proberen zijn huis binnen te dringen, dus hij heeft extra beveiliging nodig rondom zijn terrein.

Indringers

Drake zou in 2019 al toestemming hebben gekregen voor extra hoge hekken om vreemden buiten de deur te houden, maar nu neemt hij dus nog meer maatregelen. Afgelopen week probeerde een man het huis van de rapper binnen te treden, maar hij werd door de beveiliging gestopt. Dinsdag vond er een schietpartij plaats bij zijn huis, waarbij een beveiliger ernstig gewond raakte.

Eigen beveiligingsbedrijf

CBC News heeft nu een voertuig buiten de woning van Drake ontdekt. Volgens geruchten hoort het voertuig bij het beveiligingsbedrijf van Drake en valt het onder de naam 'Jungle Lion Security'. Ook zou het voertuig geregistreerd staan onder de geboortenaam van de rapper Drake, Aubrey D. Graham.

Het bedrijf staat in het register van particuliere beveiligingsbedrijven. In het profielrapport van het bedrijf wordt de naam Nessel Beezer genoemd. Beezer, ook wel bekend als Chubbs, is de hoofdbeveiliger van de rapper. Voor sommigen misschien een bekende naam dankzij de disstrack van Kendrick Lamar, waarin de rol van Chubbs als beveiliger in twijfel wordt getrokken. Zo zegt Kendrick in de track: "You gon' make a n***a bring back Puff, let me see if Chubbs really crash something'."

Ster advertentie
Ster advertentie