Up 2 Date

Monica Geuze stopt met dagelijks vloggen

foto: YouTube Monica Geuze
  1. Newschevron right
  2. Monica Geuze stopt met dagelijks vloggen

Monica Geuze is één van de bekendste YouTubers van Nederland. Dagelijks laat ze bijna 400.000 abonnees meekijken met haar leven en bespreekt ze persoonlijke dingen met ze. Alles wordt dagelijks vastgelegd met haar vlogcamera, maar daar stopt ze mee. In haar nieuwe vlog laat ze weten waarom ze deze beslissing heeft genomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

kritiek

YouTube is een medium waar gebruikers, vaak anoniem, hun kritiek en haat kunnen gooien. Ook Monica Geuze krijgt dagelijks te maken met al die negativiteit en dat wil ze niet meer. "Eigenlijk heb ik niet zodanig altijd de behoefte om alles over mijn persoonlijke leven te delen en daarover kritiek te ontvangen", legt ze uit in haar vlog. "Ik heb het idee dat het me de laatste tijd iets zwaarder valt om constant die negativiteit te lezen. Waarvoor ben ik dan nog aan het delen?" Monica Geuze wil ook meer privacy en met haar dagelijkse vlog is dat natuurlijk lastig.

en nu?

Niet getreurd, want Monica Geuze gaat gewoon door met het maken van video's. Één keer in de week zal ze alsnog een vlog uploaden, zodat jij toch weet wat ze allemaal heeft beleefd. Ook wil Monica meer video's opnemen met andere YouTubers en gaat ze meer Q&A's doen met haar fans.

Ster advertentie
Ster advertentie