Up 2 Date

Rihanna eert overleden fan die tegen kanker heeft gestreden

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna eert overleden fan die tegen kanker heeft gestreden

Rihanna heeft via Instagram een ode gebracht aan een bijzondere fan. De Duitse Monia leed aan kanker en kon tijdens haar strijd regelmatig rekenen op steun van haar grote idool. De twee ontmoetten elkaar een paar jaar terug tijdens een meet & greet en bleven sindsdien in contact via social media. Afgelopen kerst is Monia na haar lange strijd overleden. Riri postte een selfie van de twee waarbij ze een emotionele tekst zette.

"Deze kerst hebben we een prachtige ziel verloren die zo'n grote kracht voor ons was! Het grootste deel van onze vriendschap bracht ze door in het ziekenhuis of bij de dokter. Deze foto is een paar maanden geleden gemaakt, ze keek toen naar me en zei: "Rih, de kanker is terug." Ik zal nooit de angst vergeten die ik toen in haar ogen zag."

steun

Het is de derde keer dat de ziekte bij Monia terug is gekomen. Eerder stak de zangeres haar ook al een hart onder de riem door middel van Instagramberichtjes en -comments. Ze geeft aan altijd Monia's strijdlust bewonderd te hebben en kapot te zijn van het nieuws. "We zullen je nooit vergeten. Ik hou van je mijn engel, ga in vrede", sluit ze haar ode af.

Ster advertentie
Ster advertentie