Up 2 Date

Ronnie Flex verrast middelbare school met optreden om hen te inspireren

  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex verrast middelbare school met optreden om hen te inspireren

Als je het niet kan zeggen, zing het. Dat is het motto van het nieuwe SBS6-programma Sing It. Iedereen kan de hulp van zangers Nick en Simon inschakelen om een boodschap aan iemand over te brengen. In de eerste aflevering is het gymdocent Mike die zijn leerlingen wil motiveren. Alleen zitten die leerlingen wel te wachten op een optreden van Nick en Simon? De twee zangers denken zelf van niet en hebben daarom de hulp van Ronnie Flex ingeschakeld.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Motiveren

Meester Mike van het Stanislascollege in Rijswijk maakt zich soms zorgen over zijn leerlingen. Hij wil hen motiveren wat van hun leven te maken, maar heeft het gevoel dat het soms niet helemaal overkomt. Ronnie Flex schiet hem graag te hulp: "Ik kom zelf ook van een niet al te hoge opleiding en ik vind het belangrijk om te laten zien dat je toch alles kunt bereiken wat je wil."

Verrassing

De leerlingen stonden al te wachten in de gymzaal toen Ronnie Flex opeens het podium op kwam gelopen. De leerlingen werden helemaal gek om hun idool op het podium te zien. Hij deed zijn track Blijf Bij Mij, maar dan met de toepasselijke tekst: 'Ga door je bent goed op weg. Dat is het enige wat ik zeg.'

Je kunt het fragment hier terugkijken

Ster advertentie
Ster advertentie