Up 2 Date

Winnaar van 12,8 miljoen euro heeft zich eindelijk gemeld bij Staatsloterij

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Winnaar van 12,8 miljoen euro heeft zich eindelijk gemeld bij Staatsloterij

De winnaar van 12,8 miljoen euro heeft zich eindelijk gemeld bij de Staatsloterij. De trekking van de loterij was op 10 maart, maar de eigenaar van het winnende lot kwam zijn prijs maar niet ophalen, tot vandaag.

Grote zoekactie

e Nederlandse Loterij, waar de Staatsloterij onder valt, zette vorige week een grote zoekactie op om de winnaar van het miljoenenbedrag op te sporen. Daarbij werd onder meer geflyerd en een reclamevliegtuig ingezet rondom Bleiswijk, waar het lot in een Primera werd verkocht. Aangezien de winnaar anoniem blijft, is het onduidelijk of diegene daadwerkelijk uit Bleiswijk komt. De Staatsloterij meldt dat de kersverse miljonair dankzij de zoekactie zijn lotnummer opnieuw heeft bekeken en zich daarna heeft gemeld om zijn prijs te innen.

Komt vaker voor

Volgens de Nederlandse Loterij komt het elk jaar voor dat mensen de prijs van hun winnende staatslot niet komen innen. Daarnaast blijven winnaars altijd anoniem, wat de zoektocht alleen maar lastiger maakt voor de Nederlandse Loterij. "Wij weten alleen dat het winnende lot bij Primera Sandra in Bleiswijk gekocht is, maar niet door wie." De winnaar van 12,8 miljoen euro had na de trekking op 10 maart nog een jaar de tijd om zich met het winnende lot te melden op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij.

Ster advertentie
Ster advertentie