Up 2 Date

Serious Request zamelt dit jaar geld in voor uit elkaar gerukte gezinnen

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Serious Request zamelt dit jaar geld in voor uit elkaar gerukte gezinnen

Het is weer tijd voor één van de grootste inzamelacties van het jaar: 3FM Serious Request. Tijdens dit evenement gaan drie dj's van 3FM het Glazen Huis in om zoveel mogelijk geld op te halen voor een bepaald doel. De dj's zijn de komende zes dagen 24 uur lang in het Glazen Huis om verzoektracks te draaien zonder te eten. Dj Domien Verschuuren doet dit al voor de vierde keer en wordt dit jaar in Apeldoorn gezelschap gehouden door oud FunX-dj Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn.

stille ramp

Over de hele wereld zijn er vier miljoen mensen naar elkaar op zoek. Bij voornamelijk natuurrampen en in conflictgebieden worden hele gezinnen uit elkaar gerukt en vinden zij elkaar vaak niet terug. Dit jaar zamelt Serious Request geld op voor deze zogenoemde stille ramp. Met de opbrengst van de actie, sporen hulpverleners van Rode Kruis de vermiste kinderen op en proberen ze gezinnen weer te herenigen. Vanaf vanavond kan je Serious Request op de radio, tv en ook online volgen.

Doneren

Wil je een steentje bijdragen? Dan kan je zes dagen lang een plaat aanvragen, een bedrag doneren via de website of zelf een actie starten!

Ster advertentie
Ster advertentie