Up 2 Date

Dagboek van overspelige stewardess veroorzaakt seksrel

  1. Newschevron right
  2. Dagboek van overspelige stewardess veroorzaakt seksrel

Een 46-jarige stewardess die werkt bij Transavia blijkt onder werktijd regelmatig seks te hebben gehad met verschillende collega's. Ze hield haar seksuele escapades bij in een digitaal dagboek dat werd ontdekt door haar echtgenoot. Hij dreigt dat nu openbaar te maken.

Cockpit

In het dagboek schreef ze over haar seksuele avonturen in de cockpit, in de crewruimte en tijdens hotelovernachtingen met onder meer piloten van de luchtvaartmaatschappij. Haar man stuurde al verschillende mails naar collega's met de onthullingen en dreigt nu alle fragmenten openbaar te maken.

Reputatie

De overspelige vrouw, moeder van 4 kinderen, wil dit voorkomen. Ze wordt gesteund door haar werkgever Transavia. De vliegtuigmaatschappij wil alles binnenskamers houden, dus hebben ze een kort geding aangespannen. Het zou namelijk enorm schadelijk zijn voor de reputatie van de getrouwde collega's.

''Collega's beschouwen de onthullingen van de man als ongewenst en onbetamelijk en ze schaden onze belangen. Voor ons is dit onacceptabel.''

Ster advertentie
Ster advertentie