Up 2 Date

Bade (4) vanochtend overleden

  1. Newschevron right
  2. Bade (4) vanochtend overleden

De vierjarige Bade die tegen een zeldzame vorm van leukemie vocht, is vanochtend overleden in het ziekenhuis. Dat meldt de speciale Facebookpagina 'Bade icin bir iyilik - bir ilik' die voor haar in het leven is geroepen. Turken uit Nederland en Turkije werden massaal stamceldonor om Bade te kunnen redden, maar ondanks de duizenden nieuwe donoren werd de juiste niet op tijd gevonden. Inmiddels stromen duizenden condoleances binnen op het overlijdensbericht.

Reanimatie

Vanochtend was op de Facebookpagina al te lezen dat het slecht ging met Bade. "Bade werd vannacht onwel. Haar ademhaling en hartslag stopten. Na een reanimatie van 2,5 uur keerde haar hartslag weer terug, maar ademhalen bleef ze kunstmatig doen. (..) De doktoren zeggen dat ze medisch niets meer kunnen doen. Als ze dit overleeft, dan is het volgens de doktoren een unicum."

Wonder

De familie van Bade hoopte vanochtend op een wonder: "Bedankt voor al jullie steunbetuigingen en gebeden. Jullie hebben ons nooit alleen gelaten, maar nu bevindt Bade zich op het randje van leven en dood. Wij vragen Allah om een wonder, meer kunnen we op dit moment niet doen." Kort na dit bericht is Bade helaas overleden.

Gecondoleerd

FunX wenst alle nabestaanden van Bade sterkte toe en heel veel liefde en kracht om het verlies een plaats te kunnen geven.

Ster advertentie
Ster advertentie