Up 2 Date

Inbrekers met machetes dringen huis van Vertonghen binnen en bedreigen gezin

foto: Instagram/Vertonghen
  1. Newschevron right
  2. Inbrekers met machetes dringen huis van Vertonghen binnen en bedreigen gezin

Inbrekers zijn het huis van oud-Ajacied Jan Vertonghen in Londen dinsdagavond binnengedrongen. Terwijl de verdediger die avond op de reservebank zat tijdens het Champions League-duel tussen zijn team Tottenham Hotspur en RB Leipzig, werden zijn vrouw Sophie de Vries en zijn twee kinderen thuis bedreigd volgens De Morgen.

Machetes

Vier gemaskerde mannen met machetes eisten geld en waardevolle spullen van de vrouw en haar twee jonge kinderen. De inbrekers namen uiteindelijk elektronica mee en lieten het gezin doodsbang achter. Niemand raakte gewond. De gemaskerde mannen waren al weg toen de politie arriveerde. Het onderzoek loopt nog.

Voetballers

Het is niet voor het eerst dat huizen van voetballers worden leeggeroofd tijdens Champions League-duels. Dit overkwam bekende voetballers zoals Memphis Depay (Olympique Lyon), Sadio Mané (Liverpool), Arthur (Barcelona) en Casemiro (Real Madrid) ook al. Bij Casemiro waren zijn vrouw en kinderen op dat moment ook thuis. Ook zij hebben er geen fysieke schade aan overgehouden.

Ster advertentie
Ster advertentie