Up 2 Date

Alicia Keys draagt geen make-up meer en dit is waarom...

  1. Newschevron right
  2. Alicia Keys draagt geen make-up meer en dit is waarom...

Alicia Keys is het zat om met een masker rond te lopen en heeft besloten om vanaf nu altijd make-up loos door het leven te gaan. Ook tijdens optredens en fotoshoots. In een open en eerlijke brief legt ze uit waarom.

niet meer perfect

De zangeres beschrijft hoe vooral meisjes altijd op het punt in hun leven komen waarop ze proberen perfect te zijn. Of het nou op de basisschool is waar ze hun afro proberen te verbergen of op de middelbare school als de mooie meisjes lipstick, eyeliner en mascara gaan gebruiken. Alicia Keys schrijft:

"Geloof me, daar eindigde het niet. Ik herinner me nog de periode dat ik net bekend begon te worden. Oh my god! Iedereen had wel iets te zeggen. ‘Ze is zo tough, ze gedraagt zich als een jongen, ze moet wel gay zijn, ze moet zich vrouwelijker gedragen!’ Maar de waarheid was gewoon dat ik uit New York kom en iedereen die ik kende zich zo gedroeg."

zonder make-up in nieuwe videoclip

Voor haar nieuwe track besloot Alicia helemaal te kappen met het masker dat make-up heet. En dus straalt ze in de videoclip van 'In Common' zonder make-up van je beeldscherm af.

"Ik zweer dat ik me nog nooit zo sterk, empowered, vrij, eerlijk en mooi heb gevoeld."

Lees de hele brief hier.

Ster advertentie
Ster advertentie